digisport
digisport.roSport

Universitatea Craiova i-a adus înlocuitor lui Mirko Pigliacelli. Italianul, tot mai aproape de întoarcerea în Peninsulă

Antrenorul echipei, Laszlo Balint, a decis să cheme înapoi la lot un fotbalist pe care îl cedase sub formă de împrumut, în Liga 2.

Mirko Pigliacelli, tot mai aproape de plecarea de la Universitatea Craiova

Potrivit prosport.ro, portarul Laurențiu Popescu (25 de ani) a revenit în Bănie, adus ”de urgență” de la FC Brașov. Acesta urmează a le face concurență celorlați doi portari rămași la echipă, după ce Mirko Pigliacelli va pleca: David Lazar (31 de ani) și Denis Rusu (32 de ani).

Mirko Pigliacelli se află în tratative avansate cu Palermo, formație nou-promovată în Serie B. Chiar dacă oltenii nu au fost inițial de acord cu cedarea sa, într-un final s-au răzgândit.

Imediat după luarea acestei decizii, conducerea echipei i-a căutat un înlocuitor pe măsură – Silviu Lung Jr., însă oferta a fost una incomparabilă cu cea oferită de saudiții de la Al-Raed, antrenată de Marius Șumudică.

  • Mirko Pigliacelli mai are contract cu Universitatea Craiova un singur sezon.

Așadar, cel mai probabil, titular la olteni va rămâne David Lazar, adus în vara lui 2021 de la Astra Giurgiu, pentru 200.000 de euro. A fost adus din postura de jucător de lot național, însă la Universitatea Craiova nu a reușit să se impună ca titular în fața italianului.

Clubul Palermo, cumpărat de City Football Group

Palermo este una dintre cele mai vechi echipe de fotbal din Italia. Clubul sicilian a fost înființat în 1900.

Palermo FC s-a confruntat cu probleme financiare grave, iar în anul 2019 a dat faliment. Echipa a repornit din liga a patra italiană, iar în această vară a promovat în Serie B.

Palermo devine al 11-lea club de fotbal deținut de către City Football Group, după Manchester City, New York City, Melbourne City, Yokohama F Marinos, Montevideo City Torque, Girona, Sichuan Jiuniu, Mumbai City, Lommel SK și Troyes.

Potrivit goal.com, City Football Group a plătit 13 milioane de euro pentru 80% dintre acțiunile clubului din Sicilia.


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Citiți articolul original pe digisport.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *