libertatea.ro
libertatea.roActualitateInternational

Un român a bătut sălbatic cu o bară de fier un preot care se ruga, chiar în fața altarului, într-o biserică din Austria

Mai multe persoane l-au găsit un preot plin de sânge și grav rănit, în fața bisericii din cartierul Haselbach, în Braunau, și au alertat poliția, joi, 29 septembrie în jurul orei 19.30. Din cauza pierderilor mari de sânge, bărbatul de 87 de ani a fost dus imediat la spitalul Braunau, scrie cotidianul Nachrichten aus Salzburg.

Anchetatorii au constatat că preotul fusese abordat de un român de 26 de ani, în timpul rugăciunii sale zilnice de seară. În ultimii ani, bărbatul de 87 de ani i-a dat de mai multe ori românului bani, joi, însă, i-a spus că nu va primi nicio donație.

Atunci, potrivit polițiștilor, românul l-a lovit cu toată forța cu o bară metalică pe preotul care se afla în genunchi pe banca de rugăciune. Bătrânul a fost lovit în ceafă și a căzut imediat la pământ, apoi românul a continuat să-l lovească în cap și l-a lăsat întins pe jos, plin de sânge. Tânărul de 26 de ani i-a astupat apoi gura preotului, pentru a-l împiedica să ceară ajutor… [continuare]


Accesați articolul integral pe libertatea.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (libertatea.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *