spotmedia.ro
spotmedia.roActualitateInternational

Cum arată armata Rusiei după 6 luni de război: Moralul soldaților e scăzut, nu mai au muniție și vehicule

Ofensiva Rusiei în Donbas înregistrează progrese minime, iar trupele rusești suferă din cauza lipsei de muniție, vehicule și personal, arată cea mai recentă evaluare a Ministerului britanic al Apărării, la 6 luni de la începerea războiului.

Moralul soldaților ruși este scăzut și anticipează un contraatac major al trupelor ucrainene, mai arată raportul citat de The Guardian.

„Ofensiva din Donbas înregistrează progrese minime, iar Rusia anticipează un contraatac ucrainean major. Din punct de vedere operațional, Rusia suferă din cauza lipsei de muniții, vehicule și personal. Moralul celor mai mulți soldați ruși este scăzut, iar armata sa este semnificativ degradată”, precizează Ministerul britanic de Externe.

Raportul mai arată că după 6 luni de război, puterea diplomatică a Rusiei a fost diminuată, iar perspectivele sale economice pe termen lung sunt sumbre… [continuare]


Accesați articolul integral pe spotmedia.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (spotmedia.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *