digisport
digisport.roSport

Un jucător s-a enervat și a lovit-o cu brutalitate pe femeia arbitru chiar pe gazon. Ce a urmat

Jucătorul Cristian Tirone (30 de ani), de la Garmense, a fost eliminat pentru că a insulat-o pe Dalma Magali Cortadi (30 de ani), femeia arbitru care conducea meciul, și nu și-a putut stăpâni furia.Un jucător s-a enervat și a lovit-o cu brutalitate pe femeia arbitru chiar pe gazon

În timpul unei discuții dintre arbitru și un alt jucător de la Garmense, care primise cartonașul galben, Cristian Tirone a plecat în sprint pe Dalma Magali Cortadi și a lovit-o cu brutalitate, iar femeia a căzut pe gazon.

iar femeia a căzut pe gazon.

Pentru Cristian Tirone nu a fost suficient și a dorit să-și continue atacurile, dar a fost scos din stadion după intervenția celorlați jucători și, ulterior, a forțelor de ordine.

Potrivit Sportbible, care citează La Nacion, polițiștii care au venit pe gazon pentru a opri conflictul l-au dus pe Cristian Tirone la secție.

Dalma Magali Cortadi cere ca agresorul să fie exclus pe viață din fotbal

Dalma Magali Cortadi a ajuns la spital cu răni ușoare după lovitura primită de la Cristian Tirone și a cerut suspendare pe viață pentru agresor.

Trebuie eliminat definitiv. Nu ar trebui să fie în niciun club. E o persoană violentă, sigur așa e și-n viața reală. M-am uitat la imagini, un om normal n-ar face așa ceva”, a spus Dalma Magali Cortadi, potrivit sursei citate.


Citiți articolul original pe digisport.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (digisport.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *