Actualitateantena3.roNational

Sute de mii credincioşi sunt aşteptaţi la moştele Sfintei Parascheva

Cel mai mare pelerinaj din România a început în această dimineaţă, la moaştele Sfintei Parascheva, considerată orotitoarea Moldovei. Racla a fost scoasă în curtea Catedralei Mitropolitane Iași.

Racla cu moaştele Sfintei Cuvioase este purtată într-o procesiune. Este primul moment important al pelerinajului de la Iaşi, unde sunt aşteptaţi oameni din toată ţara, dar şi din străinătate.

100 de autocare cu credincioşi au plecat aseară din oraşul Voluntari.

Crini, trandafiri, crizanteme, ramuri de brad şi flori exotice. Această paletă de culori în alb şi roz va fi admirată de creştini pe baldachin.

Mulţi dintre cei care vin la Iaşi aşteaptă să se întâmple o minune pentru ei şi familiile lor

Sute de oameni au venit în cursul săptămânii pentru a se ruga la sfintele moaşte.

Aseară, pelerinii s-au adunat în curtea Catedralei Sfânta Cuvioasă Parascheva din Voluntari, iar după oficierea slujbei de binecuvântare au pornit către Catedrala Mitropolitană.

100 de autocare au fost pregătite pentru pelerinii din Capitală.

Până pe data de 15 octombrie, credincioşii au ocazia să participe la pelerinul Sfintei Cuvioase Parascheva… [continuare]


Accesați articolul integral pe antena3.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (antena3.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *