financiarul.ro
financiarul.roActualitateNational

Virgil Popescu: România are înmagazinați 2,3 miliarde metri cubi de gaz

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat că depozitele de gaze realizate de România înaintea acestei ierni sunt ”cu mult peste nivelul golire prognozat”, iar România are înmagazinați 2,3 miliarde metri cubi de gaz.

În precizările sale, ”Depozitele de gaze sunt la două miliarde două sute treizeci (metri cubi – n.r.), sunt undeva la 68%. Sunt cu mult peste nivelul de golire care a fost prognozat”, a declarat acesta în cadrul vizitei efectuate în județul Gorj.

Virgil Popescu spunea că nu vor exista probleme cu asigurarea consumului de gaze în această iarnă

În contextul energetic, anul trecut, la finalul primei săptămâni din luna noiembrie, Virgil Popescu anunța că au fost înmagazinaţi peste 3 miliarde de metri cubi de gaze în depozite, ceea ce este un record absolut. Totodată, a spus că în iarna 2022-2023 nu vor exista probleme cu asigurarea consumului de gaze în țară, nici pentru populație, nici pentru economie…


Accesați articolul integral pe

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financiarul.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *