promotor
promotor.roAuto

Facelift pentru Mercedes-Benz GLS. Toate motoarele au primit o formă de electrificare – GALERIE FOTO

Mercedes-Benz a dezvăluit facelift-ul pentru SUV-ul de clasă mare GLS. Toată gama, inclusiv variantele AMG și Maybach, a fost actualizată.

Cel mai mare SUV din gama Mercedes-Benz, modelul GLS, a primit un facelift destul de important. Am putut vedea recent actualizări pentru GLA, GLB sau GLE, dar acum a venit timpul ca GLS să fie împrospătat cu noi elemente de design și tehnologii.

Schimbările exterioare nu sunt radicale, dar sunt îndeajuns pentru a moderniza aspectul SUV-ului de mari dimensiuni. Partea frontală a noului GLS. Spre exemplu, mașina beneficiază acum de o nouă grilă cu patru fante orizontale finisate într-o nuanță de argintiu numită Silver Shadow, iar bara de protecție este mai proeminentă. Modificările făcute în partea din spate sunt mai subtile și constau în stopuri noi. Noul GLS poate fi comandat acum și cu jante de 20 de inch cu mai multe spițe, cu finisaj Himalaya Grey. Mercedes-Benz a actualizat, de asemenea, pachetul Off-Road Engineering pentru a include un scut de protecție și o gardă la sol suplimentară de 30 mm…


Accesați articolul integral pe

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (promotor.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *