ziare.com
ziare.com

Cum justifică Rareș Bogdan primirea unor primari PSD în PNL, deși le spunea liberalilor că ”ușile trebuie ferecate”: „Interesul țării” 🤣

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a dat explicații vineri, 5 aprilie, în legătură cu afirmaţia făcută în 2019, potrivit căreia ”trebuie ferecate uşile pentru a nu intra primarii PSD”, că, de-a lungul timpul, au fost replici, pe care nimeni nu le-a uitat.

Rareş Bogdan a fost întrebat, după depunerea la Biroul Electoral Central a listei de candidaţi a Alianţei PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare, ce l-a determinat să deschidă uşile primarilor PSD, deşi în 2019 afirmase că ele trebuie ferecate.

„De-a lungul timpului, în campaniile electorale sau în spaţiul public, când am activat în zona mass-media, s-au spus multe lucruri, am spus lucruri, dar cred că interesul României trebuie să primeze şi momentul actual pentru România este esenţial pentru cum vor trăi copiii mei şi ai dumneavoastră într-o Românie puternică şi valorizată la nivel european. Sigur că au fost replici, nimeni nu le-a uitat. Important este să treci peste aceste lucruri şi să mergi înainte gândindu-te la interesul mare, interesul ţării tale şi interesul partidelor tale şi al comunităţilor pe care primarii vor să le dezvolte”, a răspuns Rareş Bogdan… [continuare]


Accesați articolul integral pe ziare.com

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (ziare.com). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *