spotmedia.ro
spotmedia.roSanatate & Fitness

Nu contează doar câți pași pe zi faci: 4 indicatori care trebuie urmăriți pentru a fi în formă

Dispozitivele portabile oferă multe date importante pentru sănătate, nu doar măsurarea numărului de pași pe care îi parcurgem. Medicii spun că trebuie să fim atenți și la alți parametri când facem mișcare.

Mersul pe jos și alergarea au numeroase beneficii pentru sănătate. Iar astăzi, cu ajutorul ceasurilor sport, brățărilor de fitness și aplicațiilor din telefoanele mobile, e foarte ușor să aflăm câți pași pe zi parcurgem și câte calorii ardem.

Experții spun, însă, că nu trebuie să ne limităm la monitorizarea numărului de pași. „Acum există o mulțime de valori diferite pe care putem să le analizăm”, spune dr. Davin Lundquist, medic de familie și director medical la compania medicală Augmedix, pentru CBS News.

Iată patru indicatori care trebuie monitorizați, potrivit medicilor, pentru a fi siguri că ne menținem în formă:

Somnul

Majoritatea adulților sănătoși pot avea de câștigat, până la un anumit nivel, din urmărirea somnului, spune dr. Carlos M. Nunez, director medical la compania producătoare de dispozitive medicale ResMed… [continuare]


Accesați articolul integral pe spotmedia.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (spotmedia.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *