impact.ro
impact.roActualitateEducatie

De ce crede ministrul Educației că „nu are legătură calitatea învățământului cu toaleta din curtea școlii”

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a vorbit miercuri, 31 august, în cadrul sedinței de Guvern, despre vechea problemă a toaletelor din curtea școlii. Acesta consideră că această problemă este

„exagerată” și nu vede ce legătură ar avea cu nivelul calității educației din România. Cum și-a motivat ministrul aceste afirmații.

Ministrul Educației spune că nu există legătură între problema toaletelor din curtea școlii și calitatea învățământului

În cadrul ședinței de Guvern de astăzi, 31 august, Sorin Cîmpeanu s-a arătat încrezător că va rezolva în doi ani problema școlilor cu toaleta în curte, dar a subliniat faptul că nu există nicio legătură între această problemă, pe care o consideră „importantă, dar exagerată”, și calitatea educației.

Ministrul își motivează afirmațiile prin faptul că în anii trecuți au existat elevi care au făcut performanță chiar dacă învățau la școli fără toaletă la interior…[continuare]


Accesați articolul integral pe impact.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (impact.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *