libertatea.ro
libertatea.roMonden

Nadine, despre consumul de alcool. În ce situații jenante a ajuns din cauza acestui viciu: „Îmi schimba realitatea”

Nadine a renunțat definitiv la consumul de alcool și acum a făcut confesiuni neașteptate despre momentele jenante în care a ajuns din cauza acestui viciu. Artista, în vârstă de 45 de ani, și-a pus sănătatea pe primul loc.

Recent, într-o postare pe una dintre rețelele de socializare, Nadine a vorbit despre dependeța de alcool. Ea a renunțat să mai consume băuturi alcoolice și își îndeamnă urmăritorii să facă același lucru. Nadine recunoaște că a fost pusă în situații penibile din cauza acestui viciu.

„Nu mai beau de câțiva ani, iar când o făceam credeam că o fac pentru că îmi place. Detestam gustul alcoolului, însă iubeam felul în care îmi schimba realitatea. Nu știam cum să fac altfel. Azi știu. Toți în jurul meu beau ca pe ceva normal, însă acum știu că alcoolul nu este ceva normal. Este un alt fel de drog, care duce la o boală lungă și agonizantă[continuare]


Accesați articolul integral pe libertatea.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (libertatea.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *