libertatea.ro
libertatea.roMonden

Carmen Brumă, goală pe balcon la minus 35 de grade. Cum a ajuns vedeta în această situație. „Toată suferința m-a modelat”

Carmen Brumă are 45 de ani și se află într-o formă de invidiat. Are o siluetă perfectă, pe care o menține cu o alimentație sănătoasă și mult sport. În trecut însă, iubita lui Mircea Badea a luptat cu depresia și cu kilogramele în plus.

În podcastul Ilincăi Vandici, Carmen Brumă a vorbit despre o perioadă foarte dificilă a vieții ei. Mutată cu familia la Moscova, atunci când avea doar 16 ani, „Miss Boboc” la acea vremea avea să se lovească de mari probleme cauzate de depresie.

„Am intrat într-un soi de depresie. Ce face o adolescentă care intră în depresie? Se refugiază în mâncare. Eu n-am perceput că iau un 1 kilogram, 2, 3 – pur și simplu m-am trezit peste noapte că am luat 37 de kilograme spre 40.

Depresia s-a adâncit și am început să fac tot felul de prostii care m-au costat sănătatea în acel moment. Am ținut nenumărate cure de slăbire, ajunsesem pe marginea prăpastiei, ajunsesem într-un soi de obsesie din asta”, a povestit Carmen Brumă… [continuare]


Accesați articolul integral pe libertatea.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (libertatea.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *