libertatea.ro
libertatea.roShowbiz

INNA a lansat o melodie în colaborare cu un cântăreț celebru din Turcia. Cum a devenit cunoscut Reynmen

INNA a lansat recent melodia „Wherever You Go”. Piesa a realizat-o în colaborare cu Reynmen din Turcia, unul dintre artiștii și creatorii de conținut în ascensiune.

Piesa a fost compusă de Yoshi Breen, Nonô, Alex Cotoi, Elena Alexandra Apostoleanu, Yusuf Aktaş, versuri de Yoshi Breen, Nonô, Elena Alexandra Apostoleanu, Yusuf Aktaş și produsă de Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac și transmite atmosfera caldă și plină de distracție a verii, chiar dacă este pe sfârșite. Piesa vorbește despre o poveste frumoasă și mistuitoare de iubire, plină de pasiune.

INNA este unul dintre cei mai iubiți artiști în Turcia, țara de origine a lui Reynmen. Artista noastră a avut vara aceasta multe concerte și festivaluri atât în România, cât și în Turcia, Lituania, Finlanda, Estonia, Belgia, de departe, momentul principal al acestui sezon fiind prezența sa pe scena de la Tomorrowland alături de Timmy Trumpet și Dimitri Vegas și Like Mike, în fața a peste 200 000 de oameni, o experiență intensă… [continuare]


Accesați articolul integral pe libertatea.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (libertatea.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *