hotnews.ro
hotnews.roSport

EXCLUSIV Mats Wilander și șansele Simonei Halep de a câștiga US Open – Diferențele dintre Darren Cahill și Patrick Mouratoglou

US Open este Grand Slamul unde Simona Halep a avut de-a lungul timpului rezultatele cele mai slabe dintre turneele majore. Mats Wilander (fost lider mondial și câștigător a șapte GS-uri) este de părere că sportiva noastră are șanse reale de a se impune la Flushing Meadows dacă va avea atitudinea de la Wimbledon 2022.

La New York, Simona a jucat o semifinală la ediția din 2015, fază a competiției unde a fost învinsă de Flavia Pennetta (avea să câștige turneul după o finală cu compatrioata Roberta Vinci). A mai ajuns, de asemenea, într-un sfert de finală în 2016.

Simona Halep, un joc defensiv în mare parte din carieră – Își asumă mai multe riscuri alături de Patrick Mouratoglou

Mats Wilander salută schimbările pe care Simona Halep le încearcă alături de Patrick Mouratoglou. Analistul Eurosport este de părere că era nevoie ca sportiva noastră să aducă unele modificări în jocul său.

„Simona are puterea de a câștiga orice turneu. Ea muncește la partea de forță (n.r. a loviturilor) și la serviciu cu Patrick (n.r. Mouratoglou)”[continuare]


Accesați articolul integral pe hotnews.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (hotnews.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *