stirihub.ro
stirihub.roSport

Pariul zilei, 19 august

Pariul zilei de astăzi, 19 august este cel mai bun pariu pe care îl alegem din predicțiile experților noștri în sport. Este pariul care credem că are cele mai mari șanse de a încasa și de a obține profit.

Borussia Monchengladbach vs Hertha Berlin – 1 și ambele echipe înscriu, cota 2.67

Monchengladbach este neînvinsă în acest început de sezon, în timp ce Hertha Berlin nu a înregistrat încă victoria în 2022/23. Ambele echipe înregistrează o medie de 2+ goluri marcate pe meci până acum, așa că putem vedea că acesta este un meci interesant între două echipe cu profil ofensiv.

Espanyol vs Rayo Vallecano – ambele echipe înscriu, cota 1.88

Ambele echipe au probleme în defensivă, în același timp ambele echipe marchează Espanyol a marcat în patru din ultimele cinci meciuri și Rayo Vallecano în patru din ultimele șase, ceea ce evidențiază, de asemenea, că echipele sunt destul de puternice la celălalt capăt al terenului.

Sevilla vs Valladolid – 1 și peste 1.5 goluri, cota 1.90

Real Valladolid a aflat cât de grea va fi viața din La Liga când a pierdut cu 3-0 cu Villarreal weekendul trecut și, în timp ce Sevilla a pierdut la Osasuna, dar Sevilla e foarte puternică acasă, unde a fost învinsă doar de două ori în 25 de meciuri de ligă.

Lyon vs Troyes – 1 și peste 2.5 goluri, cota 1.70

Troyes a fost groaznică in deplasare unde a avut doar două victorii în campionat în 2022. Între timp, Lyon a fost excepțională pe teren propriu și a ieșit victoriosă în ultimele nouă confruntări cu Troyes.

Pariurile sportive trebuie să aibă rol strict distractiv. Joacă responsabil!

 

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *