cancan.ro
cancan.roMonden

Inelul cu care Cătălin Cazacu a cerut-o de nevastă pe Ramona Olaru costă aproximativ 2.000 de euro

Cuminteee s-a făcut Cazacu, iar, drept dovadă, dorința Ramonei Olaru a fost îndeplinită în Mykonos. Inel cu diamante d-alea scumpe voia vecina de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, iar motociclistul a făcut magia. A scos bijuteria și a cerut-o. Ea a spus „DA”, iar inelul cu rubin roșu i s-a potrivit perfect. Însă, deși se vehiculează că prețul bijuteriei ar fi unul de ordinul zecilor de mii de euro, Cătălin Cazacu ar fi plătit, în realitate,  aproximativ 2.000 € pentru „fericire”. CANCAN.RO are detaliile exclusive.

Faptul că Ramona Olaru făcea „incantații” pentru a fi cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu nu mai este un secret. Ba chiar, înainte cu trei luni ca blonda să spună „DA”, și-a ales singură bijuteria pe care o voia pe degetul inelar și și-a înștiințat, în prealabil, partenerul.

Pentru a nu exista discuții, „iubi” s-a conformat și nu i-a ieșit din cuvânt. Ce a vrut, a primit, însă, deși multă lume spune că bijuteria ar fi costat nu mai puțin de 18.000 de euro, realitatea este alta. Inelul cumpărat de Cătălin Cazacu nu i-a golit cu mult buzunarul motociclistului… [continuare]


Accesați articolul integral pe cancan.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (cancan.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *