cancan.ro
cancan.roMonden

Amenințare cu bomba la nunta lui George Simion: „Se distrează din bani rusești”

O veste neașteptată i-a luat prin surprindere pe cei care urmează să participe la nunta lui George Simion. O persoană necunoscută a trimis o amenințare cu bomba la adresa liderului AUR. Evenimentul ar putea suferi modificări până când se va descoperi dacă există sau nu un real pericol.

Astăzi ar trebui să fie o zi plină de bucurie pentru actualul lider AUR, George Simion. Acesta urmează să își unească destinul în fața lui Dumnezeu cu Ilinca Munteanu și să petreacă alături de toți cei care au avut plăcerea de a accepta invitația publică la nuntă.


VEZI ȘI: DE NECREZUT! CUM SE VA DA DARUL LA NUNTA LUI GEORGE SIMION CU ILINCA MUNTEANU DE LA MĂCIUCA, DE PE 27 AUGUST 2022? „SĂ VIREZE BANII PRIN CONT BANCAR”


Amenințare cu bomba la nunta lui George Simion

În urmă cu mai bine de o oră, a apărut o informație cu privire la un posibil atac ce ar putea avea loc în locul în care George Simion va petrece alături de invitații săi. Mesajul a venit pe e-mail, din partea unui utilizator care se numește „simionnunta” și care… [continuare]


Accesați articolul integral pe cancan.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (cancan.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *