cancan.ro
cancan.roMonden

Tavi Clonda, reacție neașteptată la planul soției de a mai face copii: Gabriela Cristea: “Până la 8, mai e loc!”

De la un simplu „te vreau lângă mine”, s-a ajuns la o familie ce numără deja doi copii, iar Gabriela Cristea pare că nu ar dori să se oprească aici în ceea ce privește urmașii lui Tavi Clonda. Prezenți la evenimentul de lansare a unui film animat, dedicat celor mici, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, au vorbit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, despre modul în care vedete abordează viața de familie. Deși au deja două fetițe de vârste apropiate, Gabriela Cristea are planuri mărețe cu extinderea familie. Reacția lui Tavi este de neprețuit!

După colaborarea avută în proiectul televizat al Gabrielei Cristea, Tavi Clonda și prezentatoarea tv și-au unit destinele în anul 2015, aniversând deja șapte ani de căsnicie. Cei doi au ales să ia o pauză de la viața publică și s-au concentrat pe cel mai de preț proiect al familiei, și anume cele două micuțe, care le consumă integral timpul și energia. Chiar dacă admit că postura de părinte nu este cea mai facilă, cei doi nu s-ar da înapoi de la conceperea unei noi odrasle.


NU RATA: GABRIELA CRISTEA, PE MÂNA MEDICULUI ESTETICIAN! CE INTERVENȚIE ȘI-A FĂCUT PREZENTATOAREA TV 


„Până la opt, mai e loc…”

Chiar dacă cei doi par să se înțeleagă din priviri și lucrează ca o echipă în interacțiunea cu Victoria și Iris, ce au o energie debordantă și par de nestăvilit, chiar și în fața camerelor de filmat. Tot în fața camerei, Tavi Clonda a rămas mască la spusele soției: „Până la opt (n.r. „fete în casă”) mai e loc!”. Cântărețul a replicat, șocat totuși de planul pe care Gabriela Cristea pare să îl aibă: „Câââât?! Acum aflu! E greu, dar e frumos, mi-am dorit și aș mânia pe Dumnezeu să spun acum că e greu.

Da, este, e normal. Dar cumva, când vreau să fiu și autoritar, reușesc cumva! Uneori sunt, dar nu în public! Acasă suntem mai cumpătați și mai vigilenți!”, ne-a declarat Tavi Clonda.

Artistul continuă șirul dezvăluirilor și explică de ce se simte mai confortabil în postura de tată a două fete, în detrimentul celei de părinte de băieți: „Eu cred că era mult mai greu. Le fac codițe, le împletesc, le pun cască, le fac coc, știu totul. Băieții mi se păreau o responsabilitate a tatălui un pic mai mare, pe fetițe trebuie să le iubești și să le protejezi. În principiu, cam atât!”


CITEȘTE ȘI: GABRIELA CRISTEA ȘI TAVI CLONDA AU IEȘIT CU MICUȚA LA MALL ȘI… CUM S-O REFUZI PE DULCICA VICTORIA! 


„Cu asta mică o să fie «problem»!”

Tavi Clonda mai divulgă și diferențele dintre cele două fetițe, pe care le descrie în detaliu: „E frumos să ai copii, e cea mai mare realizare a mea și am mai fi vrut copii, dar eu zic că e suficient doi, hai că suntem în România. Dar au deocamdată personalități destul de diferite, sunt artiste așa.

Cea mare e foarte hotărâtă, dar mai elegantă. Astalaltă, nici nu stă de vorbă cu tine, asta mică. Asta mare ne mai explică lucruri și ne trântește ușa. Astalaltă, pleacă de nici n-ai văzut-o! Cu asta mică o să fie «problem»!”, a mai completat artistul.


VEZI ȘI: CE SPUNE TAVI CLONDA DESPRE CERTURILE CU GABRIELA CRISTEA: „NE ÎNCHIDEM ÎN NOI, NU MAI COMUNICĂM” 


Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.


Citiți articolul original pe cancan.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *