promotor
promotor.roAuto

2024: În ce condiții poți instala o stație de încărcare a mașinilor electrice? Cât costă și ce documente sunt necesare

Rețeaua de încărcare a vehiculelor nepoluante se dezvoltă tot mai mult în România, iar cererea va fi și mai mare în viitor. Iată cât costă în 2024 o stație de încărcare a mașinilor electrice și ce documente sunt necesare.

Instalarea unei stații de încărcare a mașinilor electrice nu este foarte facilă, chiar dacă se realizează la propriul domiciliu.

Depinde de mai mulți factori, precum tipul de instalație aleasă și furnizorul de servicii.

Ce presupune instalarea unei stații de încărcare a mașinilor electrice

Este important să știi de la bun început că aceste stații trebuie conectate la o instalație electrică trifazată. Deci, dacă locuința nu dispune de o rețea de 380V, atunci va trebui să adaugi aceste circuite


Accesați articolul integral pe

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (promotor.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *