promotor
promotor.roAuto

Mercedes-ul extrem pe care îl conduce Mirel Rădoi

Fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a României conduce un Mercedes foarte special. Mirel Rădoi are pe mână un exemplar de Clasa G în ediție limitată.

Mercedes Clasa G a ajuns un simbol pentru mai multe domenii. Este o mașină foarte capabilă în teren datorită originilor sale de vehicul militar. De ceva vreme este și un SUV rapid, fiind ajutat de cei de la AMG. Pe lângă statutul de off-roader legendar, Clasa G este una dintre cele mai populare mașini printre vedete. De la actori din producțiile de la Hollywood, până la fotbaliști.

Un exemplar rar de Mercedes Clasa G este condus chiar de Mirel Rădoi, fostul selecționer al naționalei României. Este un fapt știut că Mirel Rădoi este un împătimit al mașinilor și că de-a lungul anilor a avut modele exclusiviste în colecția personală.

Ce mașină conduce Mirel Rădoi?

Fostul selecționer și-a făcut apariția la meciul disputat între FCSB și FC Universitatea Craiova într-un Mercedes Clasa G. Mașina în cauză face parte dintr-o serie limitată. Mai precis, există doar 25 de exemplare care poartă acest kit de tuning.

Kit-ul pe care îl putem vedea în imagini este realizat de cei de la Keyvany și costă peste 200.000 de euro. Tehnic, întregul kit costă cât un G63 AMG nou.

Kit-ul de la Keyvany face SUV-ul să arate și mai agresiv decât o făcea deja în versiunea sa preparată de cei de la AMG. Au fost montate prelungiri are aripilor, o bară frontală nouă, bară spate nouă și prelungiri laterale. Alte modificări exterioare includ o capotă și mulaje laterale. Toate elementele kit-ului sunt realizate din fibră de carbon.

Keyvany a adus modificări și interiorului. Acesta este finisat cu accente din fibră de carbon, o tapițerie nouă din piele, dar și covorașe speciale. Logo-ul Keyvany este brodat în spătarele scaunelor.

De asemenea, a fost instalat și un nou sistem de evacuare.

Pe lângă acest Mercedes G, Mirel Rădoi mai deține și un Rolls-Royce Cullianan, un Mercedes Benz AMG GT, dar și un Lamborghini Urus.


Citiți articolul original pe promotor.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (promotor.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *