libertatea.ro
libertatea.roActualitateNational

Hoții au recoltat 30 de hectare de floarea soarelui de la o fermă din localitatea Ciochina, județul Ialomița și au fugit cu 70 de tone de recoltă

Hoții au profitat că era zi de sărbătoare pentru a intra în câmp și au recoltat masiv cultura de floarea-soarelui. Paguba se ridică la circa 210.000 de lei, aproximativ 70 de tone de recoltă de floarea-soarelui, potrivit Agro Intel.

Angajații firmei se pregăteau să înceapă recoltatul miercuri, însă când au mers în câmp să vadă dacă condițiile sunt potrivite pentru cules, au constatat că o mare parte din cultură fusese deja recoltată.

„Miercurea trecută, colegul meu a fost în teren și a făcut o probă de umiditate la cultura de floarea-soarelui, iar ulterior am decis să recoltăm săptămâna acesta.

Atunci am descoperit că o suprafață mare fusese deja recoltată. Așa la prima vedere am estimat circa 30 de hectare de floarea-soarelui care au fost furate”, a explicat Antonio Galvao, șeful de fermă din cadrul societății Agromec Balaciu.

Administratorul fermei consideră că este exclus ca recoltarea făcută pe terenurile societății Agromec Balaciu să se fi făcut, din greșeală, de către vreun vecin de parcelă. Mai ales că suprafața recoltată este una mare.

Acesta spune că hoții au făcut treaba profesionist și au recoltat tot mai puțin marginile parcelei… [continuare]


Accesați articolul integral pe libertatea.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (libertatea.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *