elle.ro
elle.roFilme

10 filme foarte bune, care n-au primit atenția pe care o merită

În tot amalgamul de lansări, unele filme ajung să fie trecute cu vederea.

Îți recomandăm câteva filme care de-a lungul anilor au fost subapreciate și de care publicul n-a avut ocazia să se bucure de ele la adevărata valoare. 

1. The Rules of Attraction

Jessica Biel, Ian Somerhalder, Kate Bosworth, James Van Der Beek și Shannyn Sossamon au jucat în filmul The Rules of Attraction, apărut în 2002. Pelicula ne arată situațiile prin care trec câțiva studenți privilegiați de la o școală de arte. Fie că e vorba de relații amoroase, probleme cu substanțele interzise și neînțelegeri, toate acestea au loc în The Rules of Attraction.[continuare]


Accesați articolul integral pe elle.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (elle.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *