elle.ro
elle.roRelatii & Cuplu

De ce unii bărbați ți se par mai atractivi decât alții. Modalități inconștiente de a-ți alege partenerul

Alegerea partenerului depinde de multe criterii care nu au legătură cu planul conștient. Iar pentru o relație sănătoasă e necesar să le înțelegi și controlezi.

Alegerea partenerului nu se face întâmplător. Și dacă nu poți controla pe cine întâlnești, cu siguranță poți decide cine rămâne alături de tine și îi oferi timp, emoții, resurse. Doar că această decizie câteodată rulează în străfundurile inconștientului și te întrebi tristă sau furioasă cum de ai ajuns în acest punct total nesatisfăcător. Sau vrei să alegi sănătos pe viitor și ești dispusă la anumite eforturi către schimbare și introspecție, chiar dacă nu va fi comod.

Impactul evoluționist

Fie că ne convine sau nu, e ok să recunoaștem că ne atrage o anumită tipologie de bărbați în legătură cu care Natura ne-a programat să ne îndreptăm. Bărbații care ar avea gene puternice, iar felul în care arată ne inspiră protecție, siguranță. Sunt înalți, bine făcuți, spatele lat, maxilare puternice. Așa numitul bărbat beta trece în plan secund, deși el ar fi opțiunea cea mai potrivită… [continuare]


Accesați articolul integral pe elle.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (elle.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *