digi24
digi24.roActualitateInternational

Zelenski: „Vom riposta împotriva oricărei forme de teroare rusească”. Alarmele sună în toată Ucraina

În ziua în care Ucraina sărbătorește 31 de ani de la declararea independenței față de Uniunea Sovietică, Statele Unite vor anunța un nou ajutor militar. Va fi un pachet suplimentar, în valoare de 3 miliarde de dolari, format din arme și echipamente care vor fi livrate pe parcursul următorilor doi ani. În cursul nopții au avut loc noi explozii în Dnipro. Pentru Ziua Independenței, în marile orașe ucrainene au fost luate măsuri excepționale de securitate. În Kiev sunt interzise manifestările publice, iar în Harkov a fost declarată stare de asediu. Statele Unite au avertizat că rușii ar putea ataca masiv astăzi clădirile guvernamentale și infrastructura civilă și le-au cerut cetățenilor americani să părăsească Ucraina.

Live Textul Digi24.ro care a acoperit evenimentele din Ucraina poate fi urmărit AICI.

Președintele lituanian, mesaj pentru ucrainei

ACTUALIZARE 10.04 Președintele lituanian Gitanas Nausėda a distribuit pe twitter, în această dimineață, o fotografie cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, însoțită de un mesaj cu ocazia Zilei Independenței Ucrainei… [continuare]


Accesați articolul integral pe digi24.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (digi24.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *