libertatea.ro
libertatea.roMonden

Cum se descurcă Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, la școală: „Îi explicam că este fetiță mare și nu este ca la grădiniță”

Sofia Natalia a împlinit 6 ani și este în clasa 0. Bianca Drăgușanu și Victor Slav au decis să o înscrie pe fiica lor la o școală de stat, iar micuța se descurcă foarte bine.

În prima zi de școală, Sofia a fost însoțită de ambii părinți. Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav s-a acomodat foarte bine și este încântată de ceea ce învață.

Mai nou, Sofia Natalia a învățat să despartă în silabe și de fiecare dată când se întâlnește cu tatăl ei îi cere să-i spună cuvinte pe care ea să le despartă în silabe.

„Anul acesta a început școală, este în clasa 0, și îi explicam că este fetiță mare, la școală nu este ca la grădiniță, unde mai puteam întârzia, acum trebuie să ajungem la program și regulile sunt mai stricte. I-am spus că acum o să învețe să facă literele, cifrele și mi-a răspuns: «Da, dar eu o să mă descurc, pentru că sunt foarte deșteaptă și o să învăț foarte bine!”. Mai nou, a învățat să despartă în silabe și când ne întâlnim timp de o oră îmi cere să îi spun cuvinte și ea le desparte în silabe”, a declarat Victor Slav pentru Kanal D[continuare]


Accesați articolul integral pe libertatea.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (libertatea.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *