digi24
digi24.roInternational

„Acești păduchi de peste mări”. Un nou delir marca Medvedev 😜 : Fiecare luptător NATO să fie aruncat în aer. Nu luăm prizonieri

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev a lansat joi un atac verbal fără precedent împotriva țărilor NATO, cerând instaurarea de recompense pentru eliminarea trupele occidentale care ar putea intra în Ucraina.

„Poate exista o singură regulă pentru acești păduchi de peste mări, care, spre deosebire de nefericiții ucraineni, nu au fost nevoiți să meargă la război: să nu fie luati prizonieri! Și pentru fiecare luptător NATO ucis, aruncat în aer sau ars, trebuie să existe o recompensă maximă”, a scris pe X Medvedev, care este acum vicepreședintele Consiliului de Securitate, potrivit Business Insider.

Medvedev a criticat un scenariu ipotetic pe care l-a prezentat pe rețelele sociale, în care NATO va desfășura inițial trupe și forțe speciale în Ucraina de Vest pentru „organizare și antrenament”.

„Niște brute nebune care care iau de proastă toată lumea!”, a mai scris Medvedev… [continuare]


Accesați articolul integral pe digi24.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (digi24.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *