ULTIMELE STIRI

luni, 8 august, 2022
cancan.ro
cancan.roLifestyle

Testul IQ pe care și un elev de primară îl poate rezolva | Calculați 100:50(3-2)

lensa.ro

Test de inteligență pe care și un elev de primară îl poate rezolva. CANCAN.RO ți-a pregătit un test IQ care are la bază o gândire pur matematică. Ești pregătit?

Potrivit specialiștilor, testele de inteligență reprezintă o metodă care face parte din diagnosticul psihologic și care stabilește, de fapt, gradul de inteligență pe care o persoană îl are. Multe persoane s-au întrebat dacă testul IQ reprezintă un instrument corect de măsurare a inteligenței și, nu de puține ori, au existat controverse în baza acestuia.


Rezolvă și: TEST DE PERSPICACITATE. DOAR UNUL DINTRE CEI DOI STĂ PE POD, DAR CEI MAI MULȚI OAMENI GREȘESC RĂSPUNSUL!


O altă parte a acestor teste sunt cele din categoria inteligenței numerice. Cu alte cuvinte, testarea se face în baza unor operaţii matematice cu numere și prin şiruri numerice. Testul pe care vi-l prezentăm astăzi are la bază o gândire pur matematică.

Testul IQ pe care și un elev de primară îl poate rezolva | Calculați 100:50(3-2)

Timpul a expirat! Testul IQ se rezolvă mai ușor decât ai crede.


Vezi și: TEST DE INTELIGENŢĂ | CARE PAHAR SE VA UMPLE PRIMUL ŞI DE CE? PROVOCAREA CARE LE DĂ BĂTĂI DE CAP MULTORA


REZOLVARE: Exercițiul este foarte, foarte simplu. Trebuie ținut cont de un singur lucru: prioritară este operația de scădere dintre paranteze: 3-2 = 1. Totul devine: 100:50*1 = 2*1 = 2.

IQ-ul mediu al unei persoane este 100

Coeficientul de inteligență – IQ – este un concept derivat din testele standardizate prin care se măsoară inteligența. IQ-ul mediu al unei persoane este de 100. Cel mai mare IQ a depășit pragul de 240. Primele teste psihometrice au apărut la începutul secolului XX, iar cel care le-a pus la punct a fost Alfred Binet.


Citiți articolul original pe cancan.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (cancan.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
chilipirul-zilei.ro/

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.