presshub.ro
presshub.roCalatorii

Tenerife pentru bugete mici și planuri mari

Tenerife pentru bugete mici. Insula situată în arhipelagul Canarelor este o destinație de vacanță minunată, bogată în peisaje spectaculoase, o cultură vibrantă și plaje cu nisip auriu sau altele cu nisip negru și.

Cunoscută pentru clima sa tropicală și diversitatea peisajelor, Tenerife oferă o gamă largă de atracții și activități pentru turiști de toate vârstele: vulcanul Teide, satele impresionante în munți (Masca), un parc natural, Anaga, peisaje lunare, plantații de banane și multe altele.

Dar sunt și două mari dezavantaje: în mod normal este o destinatie foarte scumpă și aglomerată.

Este una din cele mai îndepărtate locuri de România unde se poate ajunge cu un zbor direct, dar în timpul verii puhoaie de englezi și nordici năvălesc în partea de sud a insulei, aglomerându-i plajele și străzile cu mașini.

Vara, un zbor cu Wizz Air dus-întors poate ajunge la 600 EUR din București, iar cazarile depășesc lejer această sumă. În plus, amplasarea arhipelagului Canare – în dreptul Marocului – îi dă insulei Tenerife niște temperaturi mult prea ridicate pentru a avea un sejur tocmai confortabil.[continuare]


Accesați articolul integral pe presshub.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (presshub.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *