cancan.ro
cancan.ro

Iulia Vântur, mămică pentru prima oară?! Vedeta, dezvăluiri neașteptate după zvonurile despărțirii de Salman Khan

Iulia Vântur (42 de ani) a mărturisit care este, de fapt, relația actuală dintre ea și Salman Khan, după ce s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit. Află ce a spus fosta prezentatoarea TV despre căsătorie și copil.

În cadrul unui interviu recent, Iulia Vântur a declarat că are o relație stabilă de mulți ani. Actrița a subliniat faptul că este constantă în iubire. Mai mult, vedeta a mai spus că încă nu s-a căsătorit.

”Publicul se poate plictisi repede, mai ales de ceea ce este cunoscut. Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire de atâția ani”, a spus Iulia Vântur, în timpul interviului.


CITEȘTE ȘI: IULIA VÂNTUR, DEZVĂLUIRI NEAȘTEPTATE DESPRE RELAȚIA CU MARIUS MOGA LA 11 ANI DE LA DESPĂRȚIRE: ”ASTA M-A FASCINAT LA EL”


Iulia Vântur: ”Mi-ar plăcea să devin mamă”

Actrița a vorbit clar și răspicat în ceea ce privește căsătoria dintre ea și Salaman Khan. Ea nu consideră că un document ar putea stabili implicarea și intensitatea vieții sale sentimentale. Un lucru îl știm sigur, nu este căsătorită cu actorul de la Bollywood, însă nici nu urmează prea curând acest lucru.

Mai mult, Iulia Vântur a spus că i-ar plăcea să devină mamă, doar că până acum nu a sosit acel moment. Consideră că un copil este un dar divin, iar dacă ar fi să rămână însărcinată vreodată, ar primi acest cadou cu bucurie.

”Așa am fost crescută, educată, ca majoritatea fetelor din lume. Am crescut auzind povești cu prinți. Respect instituția căsătoriei, însă știu că nu un document stabilește implicarea și intensitatea vieții mele sentimentale. Dacă mă gândesc bine, implicarea sentimentală și traiul zilnic efectiv au durat, în cazul ăsta, mult mai mult decât multe căsătorii despre care tot auzim.

Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!”, a mai spus Iulia Vântur, pentru VIVA.


VEZI ȘI: IULIA VÂNTUR, CU GÂNDUL LA ROMÂNIA! RELAȚIA SPECIALĂ PE CARE A AVUT-O CU UN ARTIST CELEBRU DE LA NOI


Citiți articolul original pe cancan.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (cancan.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *