ziare.com
ziare.comActualitateBucuresti

Sancțiuni după accidentul din Primăria Capitalei. Nicușor Dan anunță primii șefi dați afară

Primarul Capitalei Nicușor Dan a anunțat vineri, 26 august, că a decis să-l schimbe pe șeful Serviciului Sănătate și Securitate în Muncă din cadrul instituției ca urmare a accidentului din urmă cu câteva zile, când o coloană decorativă de pe holul Primăriei Capitalei a căzut peste un copil.

Edilul a mai explicat că, în funcție de rezultatele anchetei interne din acest caz, va lua și alte decizii administrative.

„În urma accidentului din 22 august din holul Primăriei Capitalei și a concluziilor preliminare ale anchetei administrative interne, am decis înlocuirea șefului Serviciului Sănătate și Securitate în Muncă din cadrul Primăriei Municipiului București, pentru deficiențe în activitate. Ancheta internă continuă și, în funcție de rezultatele ei, este posibil să iau și alte măsuri administrative. În paralel, reprezentanții PMB au furnizat informații pentru ancheta Poliției legată de acest eveniment”, a transmis Nicușor Dan pe Facebook[continuare]


Accesați articolul integral pe ziare.com

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (ziare.com). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *