hotnews.ro
hotnews.roAuto

Salonul Auto de la Geneva a fost anulat pentru al patrulea an consecutiv, dar se va ține până la urmă în Qatar, la final de 2023

Salonul Auto de la Geneva, care se ținea în fiecare primăvară, la început de martie, va fi anulat și în 2023, fiind al patrulea an consecutiv când se întâmplă asta. Spre deosebire de anii trecuți, organizatorii au anunțat însă că „salonul auto de la Geneva” se va ține la final de 2023 la Doha, în Qatar. Evenimentul se va numi „Geneva International Motor Show Qatar”.

După 2015, la marile saloane europene – Geneva, Paris, Frankfurt – tot mai multe mărci au ales să nu mai participe, din cauza cheltuielilor mari, dar și fiindcă s-a ajuns la concluzia că un salon nu mai ajută atât imaginea mărcii, și nici vânzările, cum era cazul în trecut.

Salonul era extrem de important: spre exemplu, recordul de vizitatori a fost atins în 2005, 747.000 de persoane, iar în 2011 au fost… [continuare]


Accesați articolul integral pe hotnews.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (hotnews.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *