libertatea.ro
libertatea.roNational

Alexandru Rafila afirmă că trei centre de mari arși vor fi gata în prima jumătate a anului 2025: „Cel mai mai avansat este cel de la Timişoara”

Ministrul sănătăţii, Alexandru Rafila, a afirmat, miercuri seară, că se lucrează la toate cele trei centre de mari arşi, cel mai avansat fiind cel de la Timişoara, toate trei urmând să fie gata în prima parte a anului 2025, informează .

„Sunt în construcţie, cel mai avansat este cel de la Timişoara (…) A început să se construiască şi la Spitalul Grigore Alexandrescu, unde va fi un centru de mari arşi pentru copii şi încă unul la Tg. Mureş. Vom semna contractul în cursul acestui an şi finalizarea lor va fi în cursul anului 2025. Probabil că vor fi primele mari investiţii în sănătate care vor fi gata în prima jumătate a anului 2025”, a spus Alexandru Rafila, la TVR Info.

Ministrul sănătăţii afirmă că, în prezent, România tratează mari arşi la Bucureşti, Iaşi şi Timisoara, având 34 de paturi dintre care 10 paturi pediatrice. Potrivit acestuia, lucrurile s-au schimbat foarte mult faţă de acum 8 ani când s-a produs incendiul din clubul Colectiv.

„Lucrurile s-au schimbat faţă de acum 8 ani, cel puţin pentru oamenii cu bună credinţă şi care văd cum sunt trataţi pacienţii arşi în România în momentul de faţă


Accesați articolul integral pe

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (libertatea.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *