antena3.ro
antena3.roActualitateNational

Procurorii DNA au descins la Poșta Română. Ce spune directorul companiei despre ancheta care îl vizează

Procurorii DNA au intrat în Poşta Română şi au cerut contractele de muncă și documente despre ce angajări şi deplasări au făcut şefii instituţiei. Ancheta îi vizează, în special, pe directorul Poștei Române și pe consilierii lui. După ce vor primi documentele cerute, procurorii anticorupție vor începe și audierile.

„Documentele pe care le-au solicitat săptămâna trecută acoperă o perioadă de peste 30 de ani. Noi pregătim acum documentele necesare încă din 1988. Există o multitudine de solicitări acolo, de la contracte de muncă, inclusiv deplasările poștei în străinătate”, a precizat Valentin Ștefan, directorul general al Poștei Române.

„Nu știu exact toate deplasările, acum, ale colegilor din companie. Se pleacă foarte mult din Poșta Română. Încercăm să internaționalizăm Poșta. Încercăm să o conectăm la tot ce înseamnă bussines global. Am avut ieșiri relativ dese, cred că am fost de trei ori anul trecut și de vreo 4-5 ori anul acesta… [continuare]


Accesați articolul integral pe antena3.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (antena3.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *