hotnews.ro
hotnews.roInternational

Zelenski nominalizează țările occidentale care au făcut „noi paşi” în sprijinul Ucrainei: „Vă mulțumesc”

Preşedintele Volodimir Zelenski a avut, sâmbătă seară, un discurs dedicat exclusiv mulţumirilor adresate partenerilor occidentali, ocazie cu care a trecut în revistă rezultatele obţinute în această săptămână în materie de ajutor internaţional, de la fiecare ţară în parte, iar în final a mulţumit militarilor care luptă în est, acolo unde se desfăşoară contraofensiva, confirmând cu această ocazie că există rezultate.

Redăm alocuţiunea preşedintelui ucrainean:

Statelor Unite, aş dori să vă mulţumesc pentru un alt pachet semnificativ de asistenţă în domeniul armamentului – sisteme de apărare aeriană, artilerie şi obuze pentru Himars, arme antitanc, vehicule blindate şi alte mijloace pentru apărarea libertăţii. Vă mulţumim!

Ţările de Jos – vă mulţumesc pentru noul pachet de apărare care va consolida scutul nostru aerian. Ţările de Jos, America, Danemarca şi Regatul Unit au colaborat pentru a achiziţiona rachete de apărare aeriană. Acesta este un lucru care va salva mii de oameni ai noştri…


Accesați articolul integral pe

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (hotnews.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *