elle.ro
elle.roTV

Premiera emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” are loc mai curând decât ne așteptam

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este cel mai așteptat reality show al toamnei. Emisiunea revine cu un nou sezon, într-o abordare diferită, condimentat cu probe și elemente noi. Adela Popescu și Cabral Ibacka sunt gazdele show-ului care va avea premiera mai curând decât ne așteptam. Filmările au început de ceva timp în Republica Dominicană, iar acest sezon va împinge la maximum limitele psihice și fizice ale concurenților.

Recent, PRO TV a anunțat grila de toamnă 2022. Astfel, duminică, 4 septembrie, vom auzi pentru prima dată chemarea junglei. Telespectatorii vor putea urmări în fiecare duminică, luni și marți provocările prin care vor trebui să treacă celebritățile în cel mai intens reality show al momentului. Cine va fi cel care va striga primul: „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” rămâne de văzut.

Celebritățile vor trăi timp de două luni cea mai mare provocare a vieții lor în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!.”… [continuare]


Accesați articolul integral pe elle.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (elle.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *