antena3.ro
antena3.roActualitateNational

Mesajul lui Nicolae Ciucă de Ziua Limbii Române: „Generațiile care vin din urmă trebuie să rămână legate de limba română”

Nicolae Ciucă a transmis miercuri un mesaj românilor de pretutindeni cu ocazia Zilei Limbii Române, aniversată pe 31 august.

Cu ocazia Zilei Limbii Române, premierul României, Nicolae Ciucă, a transmis miercuri un mesaj emoționant adresat tuturor românilor de pretutindeni. Le transmite respect și apreciere în special celor care contribuie la cunoașterea și transmiterea limbii române.

„Astăzi este sărbătoarea limbii române, expresie fundamentală a identității noastre naționale, care ne unește ca oameni și leagă generațiile peste timp. Mai mult decât un mod de a ne înțelege și a ne recunoaște între noi pretutindeni în lume, limba română este istorie, cultură, spiritualitate și tezaur al mentalităților, de-a lungul istoriei milenare a poporului nostru, cu literatura ca expresie de vârf… [continuare]


Accesați articolul integral pe antena3.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (antena3.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *