gsp.ro
gsp.roSport

Ionuț Radu l-a impresionat pe Jose Mourinho » Ce a spus The Special One după Roma – Cremonese

Cremonese, cu Ionuț Radu și Vlad Chiricheș integraliști, a pierdut în deplasarea de pe Olimpico, 0-1 cu AS Roma, dar Jose Mourinho l-a remarcat pe goalkeeper-ul român.
În ciuda gafei din meciul precedent, Ionuț Radu a fost din nou titular și a reușit un meci excelent. A fost învins cu greu de Smalling, în minutul 65.

Jose Mourinho, laude pentru Ionuț Radu

La finalul partidei, Jose Mourinho, antrenorul Romei, a vorbit despre meci și l-a lăudat pe portarul român pentru prestația sa.

„ÎI felicit pe cei de la Cremonese. În prima repriză am avut șansa să marcăm, dar nu am reușit. Am dat peste o echipă adevărată, bine organizată și cu un antrenor de calitatea. Nu a fost ușor. Iar Ionuț Radu a fost fantastic!”, a spus Jose Mourinho după meci… [continuare]


Accesați articolul integral pe gsp.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (gsp.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *