gsp.ro
gsp.roSport

Bizareriile lui Thomas Tuchel. După ce a fost măturat de Leeds, i-a lăsat pur și simplu mască pe englezi

Managerul lui Chelsea, Thomas Tuchel, a explicat eșecul de la Leeds, 0-3, inclusiv prin aceea că el și staff-ul său au trebuit să facă drumul până acolo cu autobuzul.

Thomas Tuchel se menține într-un trend bizar. Dacă etapa trecută, la 2-2 cu Tottenham, a provocat un conflict monstru, cu omologul Antonio Conte, duminică a avut o nouă reacție ciudată.

Echipa sa, Chelsea, a pierdut clar la Leeds, 0-3, însă managerul albaștrilor n-a vrut să recunoască meritele amfitrionilor, ci a dat vina pe zborul ratat de el și de staff-ul său cu o zi înainte!

„Tot ce putea merge rău a mers rău. Ieri, avionul n-a mai venit, iar eu și staff-ul a trebuit să luăm autobuzul de la Londra până la Leeds. Jucătorii au putut zbura, însă pentru noi a fost un drum lung.[continuare]


Accesați articolul integral pe gsp.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (gsp.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *