gandul.ro
gandul.roActualitateInternational

Cine este femeia care ar fi ucis-o pe Daria Dughina. Ar fi fugit în Estonia după atentat

La mai puțin de 48 de ore de la moartea Dariei Dughina, Comitetul de anchetă al Federației Ruse susține că a elucidat în timp record circumstanţele atacului cu bomba în care a murit fiica celui considerat „creierul lui Putin”.

Mary Ilyushina, CBS News: „În urmă cu câteva ore, Dughin a ieșit pentru prima oară să comenteze cele întâmplate. El a spus că nu va fi de ajuns o simplă răzbunare şi că doar o victorie a Rusiei asupra Ucrainei va răzbuna moartea fiicei sale, iar acest lucru va fi probabil văzut că un pas spre o escaladare (a conflictului).

Dorind să-și demonstreze capacităţile de investigaţie, Rusia a anunţat că ar fi identificat-o pe autoarea atentatului: o ucraineancă de 43 de ani, Natalia Vovk, care ar fi plasat 400 de grame de TNT sub scaunul şoferului şi, după detonarea dispozitivului, ar fi fugit în Estonia. Ar exista și imagini cu ea în vamă, susţin autorităţile ruse… [continuare]


Accesați articolul integral pe gandul.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (gandul.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *