libertatea.ro
libertatea.roActualitateBucuresti

Infirmierele, pe post de zugravi înainte de acreditarea unui mare spital bucureștean

Mai multe imagini de pe secția de chirurgie generală de la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, intrate în posesia ziarului, arată personalul medical cu trafaletul. Reprezentanții instituției medicale nu răspund de o săptămână.

Acreditarea spitalelor din România este un cartof fierbinte atât în București, cât și în provincie. Ziarul Libertatea a arătat, de exemplu, că în cazul Spitalului Județean Jibou a fost angajată, pentru consultanță, firma fostului șef al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate (ANMCS), Cristian Toma.

La București, unul dintre marile spitale de urgență, Bagdasar-Arseni, așteaptă controalele de la acreditare cu trafaletul.

Mai multe secții ale spitalului au fost, la începutul lunii august, vopsite chiar de către angajați.

„Vopsesc în tot spitalul infirmierele și brancardierii. Managerul Andi Nodiț a dat un ordin verbal secțiilor să se ocupe de zugrăvit înainte de acreditare. De vopsit o fac angajații spitalului”, au povestit angajații spitalului, care au solicitat anonimatul.

Pe imagini, cadrele medicale poartă hainele albastre, botoșei și mască. În secțiile unde s-a zugrăvit nu au fost sistate internările, susțin aceleași surse… [continuare]


Accesați articolul integral pe libertatea.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (libertatea.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *