wall-street.ro
wall-street.roAuto

Crossoverul hibrid Lexus LBX, lansat în România. Care sunt prețurile

Noul Lexus LBX a intrat pe piața din România și consemnează o serie de premiere pentru marcă. Cel mai mic model Lexus de până acum, LBX este un crossover cu motorizare hybrid ce utilizează un motor termic de 1,5 litri și este oferit în patru tipuri de echipare, denumite „atmosfere”.

Din punct de vedere estetic, echipa care a creat modelul LBX a fost încurajată să aplice principiile desprinse din Lexus Next Chapter Design. Este o abordare vizuală care transpune în realitate plăcerea de a conduce. Grila în formă trapezoidală leagă farurile subțiri, având la bază moștenirea ”Resolute Look”, design specific Lexus de la începutul anilor 2000, se arată într-un comunicat.

Cabina are un aspect compact, iar capota este mai lungă pentru a asigura un profil ceva mai agresiv. Aripile vin să acopere jantele care pot avea un diametru de până la 18 inci. Spatele mașinii are un stil inspirat dintr-o sursă neconvențională – torturile de orez Kagami-Mochi, care în cultura japoneză se oferă cadou de Anul Nou.

“Practic, vorbim despre un model care redefinește standardele în segmentul SUV-urilor mici. Noul Lexus LBX este un partener de încredere, gata în orice moment să facă față oricăror provocări și să satisfacă cele mai exigente gusturi ale pasionaților în materie de mașini premium.”, a precizat Edit Târcolea, Director General Toyota România[continuare]


Accesați articolul integral pe wall-street.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (wall-street.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *