click.ro
click.roCalatorii

Cele mai ieftine destinații de vacanță din lume. Iată unde ar trebui să mergi dacă ai un buget redus

Îți dorești să mergi în vacanță dar nu îți permiți o destinație de lux? Nu este nici o problemă, noi îți dăm soluția și îți prezintăm cele mai ieftine destinații de vacanță din lume, iar printre acestea se numără și trei locații europene, ce au ajuns în top 10 în lista destinațiilor cu cele mai bune valori.

Cele mai ieftine 20 de destinații de vacanță din lume

Cape Town, Africa de Sud

Cu o coastă uluitoare, care se mândrește cu 10 plaje, Cape Town se plasează pe primul loc în topul celor mai ieftine destinații de vacanță. Aici, puteți face o drumeție sau să vă plimbați cu telecabina până în vârful Table Mountain și să vizitați una dintre cele mai frumoase grădini botanice din lume la Kirstenbosch. De asemenea, Cape Town are una dintre cele mai pitorești călătorii rutiere din lume în Peninsula Cape și puteți face un tur al podgoriei la unele dintre cele mai apreciate crame din lume.

Marmaris, Turcia

Marmaris este un oraș de coastă, un oraș-port și o destinație turistică pe coasta sud-vestică a Mării Mediterane a Turciei, în provincia Mugla. De asemenea, este unul dintre cele mai populare orașe de vacanță ale țării, renumit pentru climatul mediteranean, împrejurimile sale, coastă lungă, peisaj remarcabil de dealuri acoperite de pini, plaje minunate, orașe antice, porturi și orice fel de atracții. Marmaris primește aproximativ 400.000 de turiști în timpul sezonului de vară…


Accesați articolul integral pe

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (click.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *