ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
digi24
digi24.roActualitateNational

Virgil Popescu: Rafinăriile din România au găsit surse alternative la ţiţeiul rusesc

Rafinăriile din România au găsit ţiţei alternativ la cel rusesc, având în vedere că în decembrie intră în vigoare embargoul asupra produselor petroliere din Rusia, a anunțat, miercuri, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

El a participat la Romanian International Gas Conference, organizată de Federaţia Patronală Petrol şi Gaze din România (FPPG).

„Ieri (marţi – n.r.) au fost discuţii la minister cu toate companiile care deţin rafinării în România, inclusiv Lukoil, despre prelucrarea ţiţeiului după data de 5 decembrie (când intră în vigoare embargoul asupra petrolului rusesc – n.r.). Ne-au comunicat că au găsit surse alternative de ţiţei după 5 decembrie”, a spus oficialul român, citat de Agerpres.

La această dată va intra în vigoare embargoul instituit de Comisia Europeană asupra produselor petroliere ruseşti transportate pe cale maritimă… [continuare]


Accesați articolul integral pe digi24.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (digi24.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.