antena3.ro
antena3.roActualitateNational

Pod din Dognecea, pericol pentru locuitori | Primarul îl acuză pe şeful Consiliului Județean Caraş-Severin de abuz în serviciu

Un pod metalic din comuna Dognecea este un adevărat pericol pentru locuitori, iar un accident s-ar putea produce în orice moment. Primarul îl acuză pe şeful CJ Caraş-Severin, Romeo Dunca, de abuz în serviciu, după ce, spune acesta, banii pentru pod au intrat deja în bugetul Consiliului Judeţean, însă nu s-a făcut nimic.

Locuitorii din Dognecea, județul Caraș-Severin sunt supărați că singurul pod care leagă cele două părți ale comunei le pune viața în pericol.

Oamenii nu pot să traverseze în siguranță podul care face legătura cu partea comunei unde se află magazinele, primăria, farmacia sau poliția.

Situația nu este nouă, dar s-a înrăutățit în ultimii doi ani când în pavajul metalic al podului au apărut găuri de aproape o jumătate de metru… [continuare]


Accesați articolul integral pe antena3.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (antena3.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *