stirileprotv.ro
stirileprotv.roActualitateBucuresti

Pedofil reținut după ce a agresat sexual o minoră în lift, în București. A mai atacat în trecut două copile

Un tânăr a fost reținut joi după ce a agresat sexual o minoră, în liftul unui bloc din București. Individul a mai fost condamnat după ce a mai agresat sexual două copile, tot în lift.

UPDATE: Individul a fost prezentat, vineri dimineață, în fața magistraților de la Judecatoria Sectorului 3 cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, potrivit surselor Știrilor PRO TV.

Bărbatul de 20 de ani a fost reținut joi de către polițiștii bucureșteni, în urma unei descinderi la domiciliul său din Ilfov. Individul este acuzat că a agresat sexual o minoră de 16 ani, în liftul unui bloc din Sectorul 3.

”În această dimineață, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în județul Ilfov, într-un dosar de agresiune sexuală[continuare]


Accesați articolul integral pe stirileprotv.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (stirileprotv.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *