caleaeuropeana.ro
caleaeuropeana.roInternational

Maia Sandu: R. Moldova a semnat acordul de participare la programul UE privind piața unică, fiind cu un pas mai aproape de integrarea sa europeană

Republica Moldova a semnat vineri, la Bruxelles, acordul de asociere pentru participarea la Programul Uniunii Europene privind Piața Unică, a anunțat președinta Maia Sandu, care a precizat că, aderând la acest Program, țara a mai a făcut încă un pas spre Piața Unică Europeană.

Programul e conceput să pregătească atât sectorul privat, cât și instituțiile statului pentru regulile și standardele europene, oferind un cadru de finanțare mai coerent pentru fortificarea capacităților de accesare a Pieței Unice Europene.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a afirmat că Programul va spori accesul la piețele europene pentru produsele și serviciile moldovenești. Potrivit șefei statului, semnarea Acordului reprezintă un pas important în calea de integrare graduală a țării noastre în Piața Unică a UE și un angajament ferm pentru modernizarea și alinierea Republicii Moldova la normele europene. “O economie competitivă și puternică înseamnă locuri de muncă bine plătite acasă și standarde de viață mai înalte pentru cetățeni”, a spus Maia Sandu…


Accesați articolul integral pe

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *