elle.ro
elle.roMonden

Laura Cosoi, mesaj emoționant pentru Cosmin Curticăpean, cu ocazia zilei sale de naștere

Laura Cosoi i-a transmis soțului ei un mesaj emoționant, cu ocazia zilei sale de naștere.

Laura Cosoi și soțul ei au sărbătorit ziua lui de naștere printr-o postare emoționantă. Actrița i-a urat partenerului ei de viață un călduros „La mulți ani”, alături de o declarație de dragoste adorabilă. Cu ocazia zilei sale de naștere, Cosmin Curticăpean a avut parte de toată atenția celor dragi, iar soția lui a avut grijă să se simtă cel mai special.

Laura Cosoi l-a celebrat pe soțul ei, Cosmin Curticăpean, chiar în timpul vacanței. Omul de afaceri a împlinit 46 de ani și se bucură de o frumoasă familie alături de actriță și fetițele lor, Rita, Vera și Lara. Pe platformele de socializare, vedeta a împărtășit mai multe fotografii speciale, împreună cu un mesaj dedicat soțului său.

Laura Cosoi, mesaj emoționant de ziua soțului ei

Actrița și soțul ei au o frumoasă poveste de dragoste care durează de 10 ani. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la un restaurant și au început ulterior să aibă o relație apropiată, iar acum sunt considerați unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc


Accesați articolul integral pe

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (elle.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *