libertatea.ro
libertatea.roShowbiz

Ozzy Osbourne și soția lui, Sharon, se vor muta în Marea Britanie. Rockerul britanic susține că s-a „săturat” de atacurile armate

Rockerul britanic Ozzy Osbourne, în vârstă de 73 de ani, și soția lui, Sharon, au decis să părăsească Los Angeles, pentru a se muta în Marea Britanie. Anunțul a fost făcut de artist pentru The Observer, citat de Agerpres.

Ozzy a adăugat că nu vrea să moară în Statele Unite şi să fie îngropat în Forest Lawn, cimitirul din California preferat de numeroase celebrităţi. „M-am săturat ca oamenii să fie ucişi în fiecare zi. Dumnezeu ştie câţi oameni au fost împuşcaţi în atacurile armate comise în şcoli”, a precizat starul.

„Sunt englez. Vreau să mă întorc. Dar (…), dacă soţia mea ar fi spus că trebuie să mergem să trăim în Timbuktu, aş merge. Dar, nu, a venit timpul să mă întorc acasă”, a subliniat vedeta.

Sharon Osbourne a declarat că decizia nu are nimic de a face cu faptul că Ozzy a fost diagnosticat cu boala Parkinson.

„Ştiam că oamenii vor crede asta. Dar nu este aşa. Este pur şi simplu timpul. America s-a schimbat atât de drastic. Nu mai sunt deloc Statele Unite ale Americii. Nimic nu mai este unit în ea. Este un loc foarte ciudat în care să trăieşti acum”[continuare]


Accesați articolul integral pe libertatea.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (libertatea.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *