promotor
promotor.roAuto

Germania a găsit încărcătoare Tesla Supercharger ca fiind ilegale

Tesla a deschis stații de încărcare Supercharger în Germania, dar există o problemă de conformitate pe care trebuie să o rezolve.

Tesla a anunțat că este în proces de deschidere a rețelei Supercharger pentru vehiculele electrice care nu sunt Tesla. A făcut deja acest lucru în mai multe zone, cel puțin ca parte a unui program pilot relativ nou. Între timp, Tesla extinde, de asemenea, în mod agresiv rețeaua sa de stații de încărcare. Acum că unele Tesla Supercharger sunt disponibile publicului german, vor trebui respectate noi reguli.

Pe măsură ce Tesla extinde această rețea de încărcătoare în mai multe țări și pentru vehiculele non-Tesla, răsar noi probleme. Acest lucru este cauzat de faptul că diferite țări și regiuni au legi diferite.

Tesla are probleme din cauza stațiilor de încărcare

În Germania, se pare că stațiile publice Tesla Supercharger nu sunt încă legale, deși rămân în uz. Acest lucru se datorează faptului că le lipsește un contor de kilowați-oră pe standurile de încărcare. Potrivit unui raport creat de  Handelsblatt și distribuit de Electrek, Germania cere ca toate stațiile publice de încărcare rapidă să aibă un contor de kWh vizibil pe fiecare stație… [continuare]


Accesați articolul integral pe promotor.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (promotor.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *