promotor
promotor.roAuto

Porsche anunță că noul Taycan facelift a acoperit 3.6 milioane KM în timpul testelor – GALERIE FOTO

Porsche pregătește lansarea versiunii actualizate a electricului Taycan și anunță că prototipurile deja au parcurs 3.6 milioane de kilometri în timpul testelor.

Porsche a publicat o serie nouă de imagini cu viitorul Taycan facelift, ce va fi lansat în decursul acestui an. Producătorul german anunță că mașinile au parcurs până acum 3.6 milioane de kilometri în timpul testelor.

Primăvara acestui an va fi marcată de lansarea actualizării pentru electricul Taycan. Porsche declară că toate versiunile primului său model electric de serie au primit îmbunătățiri majore.

Odată cu publicarea acestui set de fotografii, ce portretizează mașinile în etapele finale de testare, Porsche a dezvăluit și faptul că prototipurile de testare au parcurs circa 3.6 milioane de kilometri în total… [continuare]


Accesați articolul integral pe promotor.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (promotor.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *